AVTAL ANSÖKAN
För att bli medlem måste du först boka ett INTRO-pass. Detta bokar du UTAN att bli medlem. Klicka på passet och skriv in ditt namn och din email. 
Får du förhinder mailar du mig så löser jag det. 
Vid NoShow debiteras du de 250 kr som det kostar

Utan att bli medlem kommer ni kunna se schemat, men inte boka pass (förutom INTRO-passet). All info om passen hittar ni bredvid namnet på passet. Det finns två vägar att bli en del av hardCORE mamas.

INTRO Jag kontrollerar dina magmuskler och isar dig hur du arbetar med och aktiverar den djupa magen med lätta övningar som är speciellt framtagna för mammamagen. Vi jobbar med så kallade MammaMageövningar som du sedan med hjälp av en app kan träna hemma och som vi även startar alla pass med. Det är en snabb genomgång och därför får du kostnadsfritt prova på ett hardCORE mamas pass för att lära dig mer och se om träningen är något för dig. Barn är välkomna. Om tiden inte passar maila mig.

Back on Track
Se info på tillingtraning.se Jag har gått kursen eller INTRO och vill fortsätta träna. Hur gör jag? För medlemsskap klicka på BLI MEDLEM och därefter ANSÖKAN. Det kan vara problem via mobilen så jag rekommenderar datorn. Var uppmärksam på att ni redan här måste välja medlemsskap (tex 10-kort, 1 månad....).Avtalet får ni på plats, men går att läsas på bokningssidan. När ni har ansökt om medlemsskap måste jag godkänna er innan ni kan boka pass.